オープンサンド/ Open Faced Sandwich
A fancy looking but actually easy lunch to make is an open faced sandwich. For this one, I cooked thinly sliced beef and a whole packet of maiteke mushroom with a sprinkle of salt and added mirin, soysauce and a drizzle of komi worcestershire type sauce. When it was finished cooking, I put it on bread and topped it with baby leaves and raddish sprouts. How does one eat such a sandwich? With a knife and fork. 見た目がゴージャスでも実は簡単なお昼ご飯はオープンサンド。これを作るのに軽く塩を振りかけた牛肉の細切れとマイタケを一パック炒めてみりん、醤油、コーミソースを好みの分量をたらして、十分に火が通ったらパンに載せ、ベビーリーフとカイワレでトッピングしました。このようなサンドウィッチはどうやって食べるでしょう?ナイフとフォークです。
My poetry and art book, "Tender Dreams":
Amazon.co.jp : 嶋本ローラ tender dreams
My singing picture book, "Happy World.":
Amazon.co.jp : laura shimamoto happy world