一捻りのアメリカ料理/American Cooking with a Twist

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Sloppy Joe

(日本語は後に続く)The other day I had some multi-grain bread and a craving for American food with a twist...or two...! For these Sloppy Joes, I browned minced meat with finely chopped onion and finely chopped maitake mushrooms. Maitake mushrooms were the first twist. It looks "meaty" but is said to boost the immune system. After it was browned, and still on low heat, I added crazy salt, plenty of nutmeg and garlic powder and the next twist...a little bit of soysauce before adding plenty of ketchup. Various open- faced sandwitches are popular in Illinois (which is where I am from), but now I live in Japan, so I sometimes enjoy American food with a twist! Or two... or three...

先日五穀パンがあり、一捻りのあるアメリカ料理を食べたいという気持ちもあったのでスロピー・ジョーを作りました。細かく刻んだ玉ねぎとマイタケをひき肉と良くいためました。マイタケを入れたのは最初の一捻り。見た感じは「お肉っぽい」けど免疫効果があると言われています。炒めてから, まだ弱火でクレージーサルトと十分なナツメグとガーリックパウダーを足して、、、もう一捻り、、、少しの醬油をかけてから十分のケチャップを加えました。地元のイリノイ州では様々なオープンサンドはポプラ―だけど今は日本に住んでいるから時々こうした一捻り、、、二捻り、、、のアメリカ料理を楽しむこともあります。

Notice the bonito flakes on the cucumber salad!

きゅうりのサラダに鰹節が乗っていることにも注目!

 

Here, I am introducing American culture ( a musical instrument) in Japanese:

この動画ではアメリカの文化(楽器)を日本語で紹介しています:

5弦!♡のアパラチア山脈風ダルシマー(日本語) - YouTube

Here it is in English:

そして英語:

Five Stringed Dulcimer/ Oh, Lovely Evening (English) - YouTube

 

Thank you for reading my bilingual blog.