古い磁器/Old Porcelain

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カジキ swordfish

(和訳はあとに続く)The other day, I sauted swordfish in butter with a tiny sprinkle of salt and plenty of oregano and white pepper. I served it with asparagus as well as sauted zucchini seasoned with roasted garlic, ketchup and nutmeg. I used old porcelain plates given to me long ago by my paternal grandmother.  In my last blog I was talking about mindfulness. This time however, using these dishes reminded me of time...and how gems of wisdom can be learned from both the successes and failures we can find in the treasure trove of history. Also, long term views into the future can help clarify our vision and help ensure that we remain high in our ideals. I suppose that reflecting on the past, present and future can teach us many things.

先日、ほんの少しのお塩と沢山のオレガノと白コショウでカジキのバター焼きをしました。盛り合わせにゆでたアスパラとロースト ガーリック、ナツメグとケチャップで

味付けしたズキーニ炒めを添えました。父側の祖母にもらった古い磁器のお皿を使った。先回のブログではマインドフルネスについて書いたけど、今回はこれらのお皿を使ったことで時間について考えさせられました、、、いかに歴史という宝箱から、失敗にしても、成功にしても、知恵の宝石が見つかるとのことに関して。そして、長期的に未来を展望することでビジョンを明確にしたり、理想を高く持ち続けることを約束するのに役に立つこと。おそらく、過去、現在と未来を見つめる事から沢山のことを学べる事が出来るでしょう。

 

I talk alot about various reflections in the explanation pages of my singing picture book,

"Happy World."

歌う絵本「ハッピーワールド」では説明ページに沢山の回想が書いてある。

https://www.amazon.co.jp/s?k=happy+world+%E5%B6%8B%E6%9C%AC&__mk_ja_JP=%E3%82%AB%E3%82%BF%E3%82%AB%E3%83%8A&crid=2FPXHOKM98UOI&sprefix=happy+world%2Caps%2C263&ref=nb_sb_ss_i_3_11

 

Thank you for reading my blog!

ブログを読んでくださってありがとうございます。