Sustainable Sandwich/ 持続可能なサンドイッチ

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Sustainable Sandwich

I have been social distancing which means I am making meals at home to share with my husband three times a day The meals have to be creative so that we don't get bored, have enough variety so that we get proper nutrition and be economical and simple enough that this lifestyle can be sustainable....and not use too much meat so that it can be sustainable for the planet! For lunch today, I made an omlet sandwich with English muffins containing rye. The omlet has sliced fish sausage (not pork). I seasoned the sandwich simply with ketchup and mayonais and added plenty of rinsed broccoli sprouts.

Then I just served it with instant soup. To my surprise, I am really enjoying cooking three times a day!

この頃、自宅で自制しているので毎日夫と食べる食事を三回作っています❣したがって退屈しないように献立はクリエイティブでないといけないし、栄養が偏らないように様々な食材を使わないといけないし、このような暮らしが持続できるよう十分経済的でシンプルでないといけません、、、地球のためにも持続可能なようにお肉も食べすぎないように!今日はライ麦入りのマフィンでオムレツサンドを作りました。オムレツの中身は魚肉ソーセージ(豚ではない。 味付けはシンプルにケチャップとマヨネーズ。ゆすいだブロッコリースプラウトをたっぷり入れました。そしてインスタントのスープを添えただけ。驚いていることは、実は毎日三食作ることを楽しんでいます!

I have also been playing the guitar:)

ギターも良く弾いています。(^^♪

https://www.youtube.com/watch?v=Qooy-DgaUQc